Întrebări frecvente

izolare cu spumă poliuretanică pulverizată


Spuma este permiabilă la vapori de aburi?

Spuma poliuretanică co orice material poliuretan are proprietatea de permeabilitate la vapori. Nu închide conținutul de umiditate al structurii la structura pe care a fost aplicată, astfel încât structura nu este fungică, nu se mucegaiește.

Este dăunătoare pentru sănătatea ta?

Spuma poliuretanică pulverizată nu prezintă pericol pentru sanatate. Suprafața sa nu are praf, nu ajunge în aer. Nu conține conținut de umiditate, astfel încât mucegaiul care deterioreză sănătatea nu se instalează.

Ce fel de material să aleg?

În acest caz, vă rugăm să ne contactați. Colegii noștri de experți vă ajută să alegeți materialul potrivit. În general, în cazul acoperișurilor de locuințe de familie, se folosește spuma poliuretanică celulară deschisă. În cazul în care aveți nevoie de o izolație rezistentă la tranzit, utilizați izolația din poliuretan cu celulă inchisă.

Este posibilă izolarea fără spargere?

În general, în cazul caselor de familie, putem rezolva izolarea podului încorporat din exterior. În acest caz, trebuie să eliminați parțial plăcile de acoperis pe care compania noastră le poate efectua complet.

Este potrivit pentru impermeabilizare?

Unele sisteme cu spumă poliuretanică cu celulă închisă sunt adecvate pentru impermeabilizare (acoperișuri plate). Izolarea cu spumă poliuretanică cu celulă închisă pe suprafața interioară este o soluție perfectă pentru prevenirea inundației și a viscolului de zăpadă.

Ce grosime de izolație am nevoie?

Grosimea materialului izolant depinde de valoarea izolatoare pe care doriți să o atingeți. Vă rugăm să ne contactați la oricare dintre datele noastre de contact.

Poate izolația să fie pulverizată pe pereții laterali?

Orice suprafață poate fi izolată prin spuma pulverizată. Deoarece este o tehnologie cu pulverizație manuală, suprafața acesteia poate fi ondulată, astfel că izolația puliuretanică este rar utilizată pe pereții exteriori. Desigur, în cazul în care cumpărătorul dorește izolarea pereților, atunci materialul va fi pulverizat pe pereți.

La ce temperatură se poate utiliza izolația?

În general, este necesar un minim de 10 ° C pentru izolare. Cu toate acestea, putem lucra și în timpul iernii. În timpul iernii, de exemplu, în zona de acoperiș a casei de familie, să încălzim acest spațiu.

Cât timp se poate executa lucrarea?

Lucrarea este rapidă! Deobicei durează 1 zi pentru acoperișul casei de familie.

Ce înseamnă izolația etanșă, cum va respira clădirea?

Clădirea nu trebuie ventilată prin izolație. În sine, spumele poliuretanice utilizează permeabilitatea la vapori, dar izolația etanșă la aer, adică aerul nu se poate mișca prin izolație, poate aerisi numai umiditatea structurii. La fel ca orice altă izolație, este necesară o ventilație adecvată.

Gletuire mecanicăCe tip de glet folosim?

Compania noastra lucreaza cu produse Baumit, mai exact cu materialul de umplutura "fino grande" si finisajele cu "fino bello" .

Se realizeaz difuzia vaporilor de apă?

Având în vedere ca este un material natural pe bază de gipsz, realizează difuzia vaporilor de apă

De ce este mai bună metoda de gletuire mecanică?

Se economisește mult timp, bani și materiale, deoarece la gleturile mecanizate, materialul este tras doar în două straturi și se atinge o suprafață perfect netedă, în timp ce lipirea manuală convențională necesită o stratificare în trei straturi.

Pregătire beton de bazăCare este diferența dintre betonul de pardoseli amestecat manual și betonul estricht?

Din moment ce este mecanizat, se poate turna 200-300m2 într-o singură zi, dar poate fi netezit imediat, poate crea o suprafață perfectă, astfel încât nu este nevoie de un material autonivelant prin care se econimisește din buget. Pe lângă acestea, și timpul de uscare este considerabil mai scurt.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact