Cereți o oferta personalizata de la noi!

 izolare cu spumă poliuretanică pulverizată

izolare cu spumă poliuretanică pulverizată

Spumă de spumă spumată izolată la nivel național. Activitatea noastră acoperă izolarea acoperișurilor plate, a clădirilor agricole, a rezervelor, a caselor de familiale și a altor suprafețe.

Mai departe
 Gletuire mecanică

Gletuire mecanică

Tehnologia noastră poate fi utilizată pentru a tencui suprafețele clădirilor rezidențiale, clădiri publice, clădiri industriale și agricole noi și vechi (beton, cărămidă și Ytong etc.)

Mai departe
 Pregătire beton de bază

Pregătire beton de bază

Producția substratului de beton Estrich. Echilibrarea pardoselilor noi și a celor vechi, a suprafețelor inegale de beton, prin podusul Estrich. Nu necesită nivelare.

Mai departe

Cele mai moderne tehnologii inovatoare .
Profesioniști excelenți, flotă de mașini de calitate, execuție perfectă și rapidă.

Izolația spumă poliuretanică pulverizată este în conformitate cu reglementările și standardele naționale în întreaga țară

Acordăm o atenție deosebită creării unui mediu de lucru sănătos și sigur și a unei protecții maxime a mediului, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă.

Gletuire mecanică pe suprafețe exterioare si interioare. Construcție rapidă, de înaltă calitate.

Dezvoltarea industrială și o lume cu ritm rapid necesită mecanizare. Compania noastră dorește să răspundă provocărilor industriei de construcții de astăzi, astfel că folosim cele mai avansate tehnologii în munca noastră.

ISOFOAM își propune calitatea perfectă pe piețele interne și internaționale

Compania noastră acordă o atenție deosebită calității excelente a construcțiilor, care este esențială atât pentru piața internă, cât și pentru cea internațională.

Spumă poliuretanică cu celulă închise
Spumă poliuretanică cu celulă deschisă
Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Executare rapidă de Isofoam Mihai Andor (Director General)

Vă mulțumim pentru executarea rapidă. O echipă calificată, a cărei lucrări sunt recunoscute și alți meșteri.

Spumă poliuretanică cu celulă închise

A fost lucrare excelentă Anita Toth (Proprietar)

Privind videoclipurile, am crezut că a fost accelerat la utilizarea materialul. Dar eu personal am văzut compania muncind ... Au făcut o treabă foarte rapidă. Suprafața de 128 m2 a fost izolată deja în aceeași zi.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Răspuns rapid Andras Szilard (interesat)

Am obținut informații profesionale rapide din partea companiei. Voi lucra cu ei imediat ce structura acoperișuluiva fi finalizată.

Căutați un ecxecutant pentru a-și realiza izolația?

Despre noi

Isofoam Sistem are o forță de muncă calificată și o bază tehnică completă a utlilajelor. Flota noastră de mașini livrată de producătorii mondiali de top este în conformitate cu cerințele de astăzi.

Angajații companiei noastre beneficiază de o formare continuă în dezvoltarea tehnologiei și acordăm o atenție deosebită protecției mediului.

  • Devotament
  • Experiență
  • Obținere rezultate
  • Contacte producători

Întrebări frecvente

Pulverizarea de spumă poliuretanică este rapidă! Dar timpul de lucru depinde de mediul de lucru (schele, etc.). Izolarea acoperișului unei case familiale durează o zi.

Puteți solicita o ofertă prin e-mail, telefon sau pe pagina de solicitare a ofertei noastre. Vă rugăm să trimiteți un e-mail despre detaliile izolație și colegii noștri vă vor contacta.

Prețul izolației poate depinde de multe lucruri. Tipul de material, densitatea, metoda de aplicare, locația etc. În general, o izolație a casei de familie începe la 8 EURO cu o grosime de 10 cm

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact