Servicii

Izolație - Tencuială - Beton

Izolație spumă poliuretanică pulverizată

Compania noastră se ocupă cu izolarea spumă poliuretanică pulverizată. Activitatea noastră acoperă izolarea acoperișurilor plate, a clădirilor agricole, a clădirilor familiale și a altor suprafețe speciale. Lucrări de izolare în întreaga țară.

Masini de tencuit, netezire, vopsire

Compania noastra foloseste tencuiala cu masini de ani de zile, deoarece poate obtine o performanta de 4 ori fata de tencuiala tradiționala. Desigur, calitatea este excelentă și nu în ultimul rând pentru clienții noștri economisesc bani și timp.

Producere stratului Estrich .

La nivelul betonului estrich avem un profil puternic, care este folosit în case de locuit, birouri, blocuri, deoarece calitatea betonului este mai bună. Estrich betonul este un strat special care este un distribuitor de sarcină și substrat echilibrat.

Isofoam Sistem
 izolare cu spumă poliuretanică pulverizată

izolare cu spumă poliuretanică pulverizată

Spumă de spumă spumată izolată la nivel național. Activitatea noastră acoperă izolarea acoperișurilor plate, a clădirilor agricole, a rezervelor, a caselor de familiale și a altor suprafețe.

Mai departe
 Gletuire mecanică

Gletuire mecanică

Tehnologia noastră poate fi utilizată pentru a tencui suprafețele clădirilor rezidențiale, clădiri publice, clădiri industriale și agricole noi și vechi (beton, cărămidă și Ytong etc.)

Mai departe
 Pregătire beton de bază

Pregătire beton de bază

Producția substratului de beton Estrich. Echilibrarea pardoselilor noi și a celor vechi, a suprafețelor inegale de beton, prin podusul Estrich. Nu necesită nivelare.

Mai departe

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact