Despre izolare cu spuma poliuretanica

Pulverizarea de spumă poliuretanică

Descriere generală

Spuma poliuretanica pulverizată este un tip de izolatie aplicat printr-un proces de pulverizare, care poate fi aplicat unei case, unei cladiri industriale si comerciale. Spuma poliuretanica este pulverizata in forma lichida si apoi se umfla de pana la 100 de ori volumul initial, creand o spuma poliuretanica excelenta, etansa, izolata. Acest lucru permite utilizarea acestuia în multe aplicații. Se utilizează diferite tipuri de spumă poliuretanică împrăștiată, variînd de la spumă de celule deschise la spumă izolatoare de celule închise rigide, precum și materiale decorative cu densitate mare. Unele sisteme de spumă cu celule închise oferă, de asemenea, izolare în trepte și impermeabilitate Pentru utilizarea spumei poliuretanice împrăștiate, este necesară o serie de echipamente speciale, precum și o pregătire adecvată pentru a obține o calitate ideală și rezultate corecte.

izolare cu spumă poliuretanică pulverizată

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Celulă închisă a spumei este o spumă poliuretanică tare care poate fi produsă printr-un proces de pulverizare care are proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când este amestecat cu cele două componente, reacționează cu reacția termică și chimică și produce o structură celulară închisă. În câteva secunde se schimbă de la lichid la solid, și crește. Datorită proprietăților sale fizice tehnice și excelente, a devenit un material în industria construcțiilor.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretaniă cu celule deschise și izolarea etanșă, care are o caracteristică unică care este permeabilă la vapori, eliminând astfel conținutul de umiditate al structurii în sine, nu mucegăiește, nu se prăbușește în dimensiune. Un aer eficient de "respirație", care se adaptează la forma clădirii, asigurând izolarea împotriva mișcării aerului pe tot parcursul vieții clădirii. În mod virtual elimină complet mișcarea de căldură a convecției în cavități, asigurând astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este izolația de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

Izolare cu spumă poliuretanică

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact