Izolarea mansardelor

Izolarea mansardelor

Izolație de acoperiș cu spumă poliuretanică pulverizată

Spuma poliuretanica pulverizată este pulverizata direct pe folia acoperisului, astfel nu trebuie lipit, etc. După tencuire, lucrările de ghips carton pot fi începute imediat. La o grosime de 10-15 cm, se poate obține o izolație termică foarte puternică, care formează, de asemenea, o suprafață de izolare fonică. Materialul aderă bine la toate suprafețele, izolația umple toate nișele, astfel încât spațiul energetic prin sloturi este eliminat 100%. În practică, materialul de izolație din fibre de grosime de 30-40 cm poate fi înlocuit cu spumă poliuretanică de 8-15 cm grosime, adică dacă aveți cel puțin 30 cm grosime de izolație convențională, doriți să măriți grosimea cavității, astfel încât aceasta poate fi foarte costisitoare. Cu ajutorul tehnologiei noastre, putem obține și valoarea izolantă a celor mai bine cotate case pasive cu grosimea de rafturi existentă. Există două tipuri de sisteme aplicalbil:

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Celulă închisă a spumei este o spumă poliuretanică tare care poate fi produsă printr-un proces de pulverizare care are proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când este amestecat cu cele două componente, reacționează cu reacția termică și chimică și produce o structură celulară închisă. În câteva secunde se schimbă de la lichid la solid, și crește. Datorită proprietăților sale fizice tehnice și excelente, a devenit un material în industria construcțiilor.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretaniă cu celule deschise și izolarea etanșă, care are o caracteristică unică care este permeabilă la vapori, eliminând astfel conținutul de umiditate al structurii în sine, nu mucegăiește, nu se prăbușește în dimensiune. Un aer eficient de "respirație", care se adaptează la forma clădirii, asigurând izolarea împotriva mișcării aerului pe tot parcursul vieții clădirii. În mod virtual elimină complet mișcarea de căldură a convecției în cavități, asigurând astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este izolația de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact