Izolarea pardoselii

Izolarea pardoselii

Izolație pardoselii cu spumă poliuretanică pulverizată

Pentru izolarea structurii ușoare, a betonului armat și a altor podele, izolarea perfectă cu purhab este soluția perfectă. Cea mai mare parte a plăcii de gips este deja încărcată, astfel încât izolația se află direct pe ghipsonul de la podea. Pentru suprafețele din beton se aplică o izolație rezistentă la pas, care poate fi încărcată. În unele cazuri, când suprafața este acoperită de o placă OSB, iar interiorul plăcii de gips nu este încă instalat, materialul este aplicat direct pe plafon. Purhab cu celule deschise asigură o izolare excelentă a sunetului și a izolației termice. Spuma poliuretanică din celulă închisă este un strat de impermeabilizare, care este o soluție excelentă pentru izolarea plăcilor de pardoseală. Umplut în grosimea completă a plăcii, pierderea de căldură este de fapt zero. Există două tipuri de sistem aplicabil:

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Celulă închisă a spumei este o spumă poliuretanică tare care poate fi produsă printr-un proces de pulverizare care are proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când este amestecat cu cele două componente, reacționează cu reacția termică și chimică și produce o structură celulară închisă. În câteva secunde se schimbă de la lichid la solid, și crește. Datorită proprietăților sale fizice tehnice și excelente, a devenit un material în industria construcțiilor.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretaniă cu celule deschise și izolarea etanșă, care are o caracteristică unică care este permeabilă la vapori, eliminând astfel conținutul de umiditate al structurii în sine, nu mucegăiește, nu se prăbușește în dimensiune. Un aer eficient de "respirație", care se adaptează la forma clădirii, asigurând izolarea împotriva mișcării aerului pe tot parcursul vieții clădirii. În mod virtual elimină complet mișcarea de căldură a convecției în cavități, asigurând astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este izolația de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact