Izolarea țevilor

Izolarea țevilor

Izolarea țevilor

Spuma poliuretanică poate fi utilizată pentru izolarea exterioară exterioară a țevilor construite noi sau existente sau pentru injectarea între două straturi. Stratul de spumă aplicat formează un strat complet contiguat pe suprafața tubului. Potrivit pentru conducte de apă, conducte de apă termică, echipamente de refrigerare, conducte de aer, etc. izoleaza.

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Spumă poliuretanică cu celulă închise

Celulă închisă a spumei este o spumă poliuretanică tare care poate fi produsă printr-un proces de pulverizare care are proprietăți excelente de căldură și impermeabilizare. Când este amestecat cu cele două componente, reacționează cu reacția termică și chimică și produce o structură celulară închisă. În câteva secunde se schimbă de la lichid la solid, și crește. Datorită proprietăților sale fizice tehnice și excelente, a devenit un material în industria construcțiilor.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretaniă cu celule deschise și izolarea etanșă, care are o caracteristică unică care este permeabilă la vapori, eliminând astfel conținutul de umiditate al structurii în sine, nu mucegăiește, nu se prăbușește în dimensiune. Un aer eficient de "respirație", care se adaptează la forma clădirii, asigurând izolarea împotriva mișcării aerului pe tot parcursul vieții clădirii. În mod virtual elimină complet mișcarea de căldură a convecției în cavități, asigurând astfel o temperatură mai uniformă în clădire. Rezultatul este izolația de înaltă calitate, confort îmbunătățit și costuri reduse de încălzire sau răcire.

Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Contact